Akce Z, neboli Změna! ... nebo zmatení?

1. 4. 2010 2010

Kdo mě sleduje na Facebooku tak ví, že jsem to nakousl. A nakonec se do toho i pustil. Po letech focení přišel čas na změnu! Video žije!

Přeju hezkého apríla! :-)

A o co jde? Vzal jsem před pár dny svou fotovýbavu a vyrazil do bazaru FotoŠkoda, kde jsem jim nechal svou 1D i oba teleobjektivy a blesk (starou 30D a krátké sklo + padesátku jsem si nechal – jeden nikdy neví, kdy se to ještě bude hodit :-)) a za utržené peníze o patro výš koupil novou videokameru!

Kdo mě zná tak ví, že u ničeho nevydržím věčně. Když vynechám svého zaměstnavatele a gymnázium (oboje 6 let), tak jsem snad u ničeho nevydržel víc jak pár let (ani na základce jsem nedal víc jak 4 roky :-)). Fotím již opravdu dlouho a nějak to pro mě přestala být výzva. Ale za to video! To je challenge se vším všudy!

Zatím mám koupenou jen „civilní“ kameru, ale už netrpělivě vyčkávám na Banditu! Software zkouším zatím Pinnacle Studio Ultimate v trial verzi.

Ve FotoŠkoda jsem neudal vše, stále mám nějaké drobnosti (CF karty, baťoh, polarizační filtr apod), v brzké době to sepíšu a nabídnu k prodeji tady na svých stránkách :-)

No, a vy si zatím můžete po užít moje první krůčky s kamerou :-)

PS: no, až dnes ráno mi došlo, že bych měl koupit doménu videohacko.cz ;-)