Kirican Disc Dog Freestyle

24. 4. 2010 2010, Dogfrisbee

Kiricanské házení disky v Tovačově byl dlouhý, náročný, horký a setsakra zábavný víkend :-)

Už doprava na místo byla vtipná. Domluva, že pojedeme autem 4 lidi (Lucka, Aneta, Dejna a já) a 4 psi vedla samozřejmě k tomu, že holky zkusí poslat některé věci jinými auty. Takže co následovalo? Například noční test auta, zda se do kufru vejdou tři psi (jo, kdyby holky věděly, co bude následovat, :-)), nebo páteční odpolední zjištění, že přece jen těch věcí je víc, než si kdo myslel. Mimochodem – opilé navigátorky, které vám v každé vesnici u každého kostela hlásí, že „tady to znám, tady doprava!“ jsou taky někdy o nervy :-)

Každopádně závody se podle všeho vyvedly, počasí už méně – opravdu horké sluníčko mě jednak zbarvilo do ruda, hlavně ale fotky zbarvilo do podivných vybledlých odstínů a ostrých stínů. Focení na ostrém slunci je pro mě spíš utrpení než zábava, takže se už nemohu dočkat zase nějakého toho deště, západů slunce, nebo snad i – vím, je to troufalé – focení v hale! :-)

Sobotní večer ve znamení CarParty stál za to!

No, zpět k vyprávění o Astřičce. Holky si sice dohodly odvoz věcí do Tovačova, ale už ne z Tovačova. Takže sice narychlo udaly do jiného auta alespoň jednu krosnu, ale jinak jsme zpět vezli vše. Co to znamená? Ano, Astra pobrala 4 lidi, 4 psy, 3 vyhrané pytle s krmením, nějaké ty stany, spacáky, tašky, 2 fotobaťohy, 3 křesílka apod. To auto se fakt nezdá! :-)

PS: pokud to tu čte nějaký dopravní policista, tak bych rád dodal, že křesílka byla pro panenky, pytle s krmením drobné a pejsci čivavy zavřené v přepravce v kufru!

Obsahuje další galerie:

Další fotky v albu