Agility World Championship 2017 - Liberec

Tereza Králová is the Agility Individual Large World Champion for 2017! Neopakovatelně nejlepší MS v Agility opět v Liberci.


Sdílet fotky na svém webu či Facebooku pro nekomerční účely.

Nepoužívejte fotky ke komerčním účelům, raději sdílejte přímo z webu namísto stahování + uploadu.
Feel free to share my pictures from my web free for non-commercial purposes.

Do not use them for any commercial purpose. Please prefer sharing over download+upload.

Stručně a bodově:

  1. Díky Míšo za nabídnutí akreditace i veškerého dalšího servisu okolo! A mimochodem, to tričko Mko je opravdu trošku velké :-)
  2. Díky Zuzko, Deniso, Lucko, Dito, Eliško, Radko, Kačko, Martino, Terezo, Radovano, Terko i Lucko za zvedání adrenalinu při sledování běhů! Vy – naše repre – jste to kořením, kvůli kterému stojí za to cestovat po celé Evropě. A jednou za pět let do Liberce :-)
  3. Díky Běhejsepsem.cz za zapůjčení počítače pro průběžné upravování fotek poté, co Lightroom na mém počítači si řekl, že prostě bude padat a padat a padat…
  4. Díky tomu, kdo zařídil nová světla v aréně! Liberec i před 5 lety byl jednou z nejsvětlejších hal v historii AWC, letos ale světla bylo neskutečně moc a k tomu ještě světla stabilního! Před 5 lety měla každá fotka jiné barvy, letos se fotilo na ISO 2000 a bez potřeby rovnat vyvážení bílé později v počítači. Ach! Kéž by takto krásné světlo bylo na každém budoucím AWC!
  5. Pardón Jirko, Peťo, Jitko, Kubo, Martine, Lucinko, Verčo, Lůco, Ondro, Michale, … spustě dalších z vás, se kterými jsem se často stihl jen sotva pozdravit. Nějak jsem to měl letos uběhané. Příště snad bude víc klidu na pár slov!
  6. Díky Petře za slivovici a Lucinko za tu pilulku na hlasivky. Oboje mě postavilo dost dobře na nohy a dodalo sil do dalších dní :-)
  7. Thanks to all photo colleagues! This year was the most funny. Thanks a lot :-)

Tak za rok ve Švédsku nashle!

Obsahuje další galerie: